O moldoveancă stabilită în România îi face cu ou și cu oțet pe reprezentanții opoziției de dreapta de la Chișinău

54982-15472-85817-61

Angela Gramada, președinta Asociației „Experți pentru securitate și afaceri mondiale” de la București, îi face cu ou și oțet pe reprezentanții opoziției de dreapta de la Chișinău. Într-o postare pe pagina sa de facebook, moldoveanca stabilită cu traiul în România se arată indignată de faptul că autoproclamații ”salvatori ai națiunii” nu acceptă critici la adresa lor.

”Am luat o decizie: nu vreți să vă critic pe voi, care vă autoproclamați ”salvatori ai națiunii”, nu-l voi critica nici pe Plahotniuc”,
scrie Angela Gramada.

Aceasta spune că nu a decis deocamdată pentru cine va vota la scrutinul din 24 februarie, deoarece nu vrea ”să-și delege suveranitatea unui individ cu ambiții politice neclare, fără proiecte, fără viziune”. Gramada susține că decepția cea mare i-a venit când potențialii candidați, colegi, rude, dar și prieteni i-au sugerat să-și țină limba după dinți și să nu vorbească de rău despre autoproclamatele ”speranțe politice”.

”Mesajul a fost foarte clar formulat: ”Te invităm, asculți și taci!”.

Într-un final, moldoveanca vine cu un sfat pentru candidații de la Chișinău: ”dragi candidați, când faceți spoturi video pentru campania electorală, dați nasul mai în jos, nu țineți barba ridicată, vorbiți de la nivelul alegătorului, că nu sunteți curcani împăiați pentru muzeu! A face legi e o responsabilitate mare, nu un privilegiu pentru 101 tâmpiți!”.

Postarea făcută de Angela Gramada a fost susținută de mai mulți internauți, care i-au dat dreptate și se întreabă cu cine să voteze la alegerile din 24 februarie.

Criticile din partea diasporei la adresa liderilor opoziției vin tot mai des. Recent, Igor Cereteu, moldoveanul din diasporă care a criticat decizia ACUM de a o înaina pe Maia Sandu în calitate de candidat pentru funcția de deputat în circumscripția din Europa de Vest, s-a plâns pentru comportamentul agresiv al susținătorilor și membrilor blocului ACUM. Cereteu spune că scopul acestora este ca el să nu-i mai critice pe Maia Sandu și Andrei Nastase. Iar Nina Gorincioi, moldoveancă stabilită în Italia a făcut apel către toți cei aflați peste hotare pentru a se trezi la realitate, deoarece Maia Sandu este echivalent cu miliardul furat, iar acum, Maia Sandu vrea deja să fure votul și dreptul de a fi aleși a moldovenilor aflați peste hotare.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By