Maia Sandu și-a luat diaspora în cap: Oamenii nu mai au încredere în binomul PAS-PPDA

maia sandu.jpg3

Exponenții Diasporei continuă să-și manifeste public dezamăgirea față de decizia liderului PAS, Maia Sandu, de a candida pe circumscripția Europa de Vest, la alegerile parlamentare din 24 februarie.

”Singuri am fost, singuri am rămas. Vedem listele partidelor care și-au anunțat candidații”, a declarat într-un live pe Facebook Cristina Pruteanu din Italia, susținător activ al PAS și PPDA.

Ea mai spus că mai mulți moldoveni cu care lucrează s-au dezamăgit de cei care le promiteau susține, PAS și PPDA și nu vor vota candidatul propus pentru diasporă, pe Maia Sandu.

”Nu mai au încredere, nu mai vor. Din cauza mișcărilor care se fac, jocurilor politice și credeți-mă că lumea n-o să mai stea la jocurile acestea. Eu, personal, votul meu în diasporă nu-l voi da”, a decalarat Cristina Pruteanu, care pe 23 februarie intenționează să vină la Chișinău ca să voteze.

Anterior, președintele Asociației moldo-italiene ”Dor”, Alexandru Cazacu, și-a exprimat indignarea față de canditaturile Maiei Sandu și Dumitru Alaiba în circumscripțiile din Vest.

”Eroiii din Diasporă, care făceau spume mai dăunăzi pe net, azi, tac??? Dar cum săreați cu pieptul la ambrazură! Deja vă vedeați în Parlament, vă încurcam doar eu. Eu v-am făcut loc, poftim! Dar n-ați mai ajuns candidați, așa-i? Dar Maia și Alaiba au ajuns!! Ei doar sunt din Diasporă! Ei știu ce vă frământă! D-apoi dacă ajungeți voi în Parlament, Maia trebuie să meargă la zarabotkă în locul vostru?!!! Ați nebunit? Ce știe Maia despre diasporă și viața în străinătate?”, a scris emotiv Cazacu pe Facebook.

O reacție dură a avut-o și Igor Cereteu, un participant activ la protestele diasporei în susținerea PAS-PPDA. ”Vă mulțumesc, doamna Maia, ați demonstrat într-adevăr cât vă pasă de diasporă. Este o lipsă de respect față de noi, cei din diasporă. Ne credeți niște netoți, niște tâmpiți și proști. Credeți că noi nu ne putem să ne reprezentăm, că nu avem dreptul la un om de-al nostru care să ne reprezinte în Parlament? Ne-ați furat nouă și dreptul acesta”, a scris reprezentantul diasporei.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By