Intervenția salvatorilor: mai multe automobile și camioane, deblocate din nămeți (FOTO/VIDEO)

3

Salvatorii și pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați în nouă situații pentru a efectua lucrările de deblocare și tractare a autoturismelor blocate.

Astăzi, în jurul orei 11:00, salvatorii au efectuat lucrări de deblocare a unui autocamion pe traseu la intersectia șoseaua Balcani – strada Petricani, din mun. Chisinau. Aceștea au reusit tractarea autocamionului, dar si alte două automobile derapate. În total, în urma interventiei de pe șoseaua Balcani au fost deblocate șase camioane și 2 automobile.

Totodată, în după amiaza zilei de azi, lucrări de tractare a mijlloacelor de transport au avut loc în mai multe raioane din țară. Salvatorii au efectuat interventii în raionul Basarabeasca, Hîncești, Cimișlia, Orhei.

În jurul orei 13:00 salvatorii au inspectat traseul Leușeni- Chișinau. Pe traseu aceștea au deblocat trei autoturisme aflate în dificultate.

1

2

4

5

6

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va monitoriza în continuare situația din țară. În cadrul Celulei de Criză instituite sunt acumulate informații operative, dar și are loc gestionarea forțelor antrenate. Salvatorii lucrează în regim sporit pentru a interveni în situații de risc. În continuare oamenii sunt rugați să fie precauți și să asculte mesajele autorităților, iar în situații de urgență să apeleze Serviciul 112.

You may also like

Comments are closed.

By