10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Incident la Botanica // Un bărbat a căzut în gol de la etaj (UPDATE)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit, după ce s-a aruncat în gol, de la etajul şase, al unui bloc de locuit.

Tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 21:00, pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit poliţiei, bărbatul s-ar fi aruncat de la geamul din bucătărie, aflat la o înălţime peste 18 metri de la sol, informează Publika.MD.

Oamenii legii spun că după ce ar fi consumat alcool împreună cu iubita sa, între cei doi s-a iscat o ceartă, care ulterior ar fi dus la tragedie.

“Bărbatul nu a lăsat niciun bileţel. În apartamentul dat, el locuia singur, prietena venea la el în ospeţie. Urmează să stabilim, să discutăm cu prietenii bărbatului dacă anterior a mai avut aşa tentative de a-şi pune capăt zilelor”, a spus ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.

Imediat după incident, la faţa locului a venit un echipaj al poliţiei şi ambulanţa, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la Institutul de Urgenţă din Capitală.

Iniţial, victima a fost internată în secţia reanimare, iar din cauza traumatismelor, aceasta s-a stins pe patul de spital.

Pe acest caz, poliţia a iniţiat un proces penal pentru suicid, iar prietena bărbatului urmează a fi audiată pentru a depista toate circumstanţele producerii incidentului. Menţionăm că bărbatul nu era căsătorit şi nu avea copii.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img