Explozie puternică într-o brutărie din Paris! Cel puțin 20 oameni au fost răniți, clădiri distruse și mașini incendiate

1000x-1

O explozie puternică s-a produs într-o brutărie, sâmbătă dimineaţă, într-un cartier din Paris, cel puţin 20 de persoane fiind rănite, anunţă presa franceză. În urma exploziei s-a declanşat un incendiu, iar opt maşini au fost incendiate.

Din primele informații, explozia puternică a fost provocată de o scurgere de gaze.

„200 de pompieri au fost mobilizați, precum și 100 de polițiști”
, a declarat ministrul francez de Interne, Chirstophe Castaner, care a mers la fața locului.

00115308-800

Pe străzile din apropiere, numeroși turiști au fost evacuați din hotelurile aflate în apropiere, în arondismentul 9 din Paris, notează presa franceză. Alți oameni au ieșit îmbrăcați sumar sau în pijamale, deoarece explozia a avut loc la primele ore ale dimineții.

explozie-paris-1

13paris-articleLarge

0011530e-614

explozie-paris

Totodată, deflagrația a fost atât de puternică încât geamurile clădirilor din apropiere au fost spulberate.

„Dormeam când am auzit o bubuitură puternică! Ferestrele clădirii s-au spart, așa că am coborât imediat. Am văzut că este brutăria în flăcări”, a povestit un martor, pentru presa franceză.

Deflagrația a avut loc în timp ce autoritățile din Paris sunt în alertă maximă, deoarece astăzi urmează să aibă loc un nou protest al „vestelor galbene”. Aproximativ 5.000 de poliţişti au fost desfăşuraţi în oraş.

Protestele „vestelor galbene” au început la jumătatea lunii noiembrie, cu demonstraţii care au degenerat frecvent în confruntări cu forţele de ordine.

You may also like

Comments are closed.

By