Candidaţii democraţi au dat startul caravanei electorale a PDM. Candu: Avem intenția să colindăm întreaga țară // VIDEO

big-increzatori-in-victorie-candidatii-democrati-au-dat-startul-caravanei-electorale-a-pdm

Mai mulți reprezentanți ai Partidului Democrat (PD), în frunte cu spicherul Andrian Candu, au pornit astăzi, la bordul unui autocar personalizat cu însemnele formațiunii, prin localitățile R. Moldova. Democrații intenționează să viziteze toate localitățile R. Moldova în următoarele 30 de zile și să facă publică platforma electorală a partidului.

Spicherul Candu a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț, în care o face pe jurnalistul. Acesta a explicat scopul caravanei și chiar i-a intervievat pe unii dintre colegii săi din autocar.

„Avem intenția să colindăm întreaga țară, să ajungem în cât mai multe raioane, la cât mai multe persoane, să vorbim cu oamenii, să le povestim ceea ce am reușit să facem și ce plănuim să facem. Este un bun început, care va duce spre victorie”, s-a aratat convins Candu.

Printre cei intervievați s-a numărat și Sergiu Sârbu, care a fost prezentat ca o persoană care a pus pavaj și chiar a vopsit garduri în campaniile precedente.

„Te-am văzut că și lemne ai tăiat. Doar garduri probabil nu ai vopsit în acea campanie”, a spus Candu.

Sârbu l-a contrazis și a precizat că are experiență și în vopsirea gardurilor. „Astăzi nu vom vopsi garduri, pentru că timpul de afară nu ne permite”, a glumit Andrian Candu.

Autocarul democraților a ajuns la Anenii Noi, acolo unde a avut loc o întâlnire cu alegătorii. „Este dificil să găsești atât de mulți oameni pasionați de munca lor într-o singură sală. Cu medicii din Anenii Noi am discutat despre reformele în derulare, despre impact și lucruri care urmează să le facem pentru ca sistemul nostru de sănătate să se bucure de încredere și să fie eficient. Majorările de salariu, inclusiv pentru rezidenți, face parte din măsurile întreprinse de guvernare pentru a păstra și a întoarce profesioniștii în spitalele din țară”, a scris Candu pe Facebook.

6cfcc39846423370a1a93ad14762f3ee

193546634f046561effbee969c5c2f5b

big-increzatori-in-victorie-candidatii-democrati-au-dat-startul-caravanei-electorale-a-pdm

f48da1be45b688e9e52ef0c6b9ec64b5

sursa: ziarulnational.md

You may also like

Comments are closed.

By