Blogger: Moldovenii din diasporă, trași în țeapă de Maia Sandu și Andrei Năstase

maia sandu55

Lidera PAS, Maia Sandu, îi are de proşti pe moldovenii din Diaspora şi le fură dreptul de a avea propriul reprezentant în Parlament. De această părere este bloggerul Ion Harghel, într-o nouă ediţie a emisiunii online “Într-un pas bun”, difuzată pe Facebook.

“Chiar dacă de prin 2015, Maia Sandu şi Andrei Năstase tot trâmbiţează că lor le pasă de soarta moldovenilor de peste hotare, chiar dacă de atâtea ori aceşti doi inşi au apelat la ajutorul moldovenilor de peste hotare, pentru a protesta când lor le-a trebuit, pentru a cere bani pentru tot felul de proiecte propagandistice, acum Maia Sandu cu Andrei Năstase i-au tras în ţeapă”, spune Ion Harghel.

Harghel îşi arată surprinderea că niciun moldovean din diasporă nu a trecut aşa-zisul filtru de integritate al Maiei Sandu, în schimb pe lista binomului PAS-PPDA se regăsesc transfugi şi profitori de toate culorile.

“De filtrul Maiei Sandu au trecut toţi transfugii din PLDM, care, în 2016, cereau, sub garanţie, ca Filat să fie eliberat din puşcărie, precum este Maria Ciobanu. De filtrul Maiei Sandu a trecut şi transfugii din PL, Valeriu Munteanu şi Lilian Carp. Moldovenii de peste hotare, însă, nu au trecut filtrul Maiei Sandu”, mai spune Harghel.

“Lidera PAS se compară cu moldovenii care muncesc din greu peste hotare, spunând că-i înțelege, deoarece și ea a lucrat 2 ani peste hotare, la Banca Mondială, cu un salariu de 10 000 de dolari lunar! Câte mii primiți voi, cei de peste hotare?”, se mai întreabă Ion Harghel.

You may also like

Comments are closed.

By