Bărbat din Capitală, reținut: fura bunuri din spitale și instituții de învățământ // VIDEO

20190109121920

Un bărbat de 38 ani, din Capitală, a fost reținut de ofițerii de investigații a sectorului Botanica al Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea mai multor furturi din instituțiile de învățământ și spitale. Individul anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare.

Potrivit informaţiilor constatate de polițiști, bănuitul a comis cel puțin 11 furturi pe parcursul lunilor octombrie – decembrie, din sectorul Botanica al capitalei. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția. Acesta a declarat că pătrundea în birourile de serviciu prin acces liber și, profitând de faptul că victimele lăsau bunurile personale la vedere, le sustrăgea. Astfel, prin acțiunile sale a cauzat un prejudiciu părților vătămate în sumă de circa 43 000 lei.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău. Actualmente el este cercetat pentru furt, care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By