Un activist pleacă din PAS, motivând lipsă de responsabilitate

PAS-1280x640

În plină campanie electorală, Partidul Acțiune și Solidaritate, unul din partidele care a constituit blocul electoral ACUM, a început să își piardă membrii. Un astfel de exemplu a apărut pe pagina de Facebook a uneia dintre activistele formațiunii, care a scris că a decis să plece după aproape un an și jumătate alături de PAS.

Aceasta a înaintat o cerere către Maia Sandu, pentru a arăta intenția de a părăsi partidul politic. Aceasta scrie că nu a fost silită de nimeni, dar timp de acești 1 an și 5 luni a înțeles că în cadrul formațiunii date nu se regăsește.

Femeia a scris că s-a dezamăgit în acest partid, menționând că echipa din care a făcut parte nu este capabilă să gestioneze puterea în folosul comunității.

„Se spune că dacă vrei sa vezi cum e făcut omul dă-i puțină putere (sau, cel puțin, senzația că are putere). Și se mai spune că din puteri mari derivă mari responsabilități. Rationalizind puțin ajungem la concluzia că dacă cineva cu o putere mică nu își asumă o mică responsabilitate, ce poți să te aștepți de la acel cineva cind va avea o putere mare? Nimic (în cel mai bun caz)”, scrie Nadejda Barbarov în mesajul său pe Facebook.

Membru-PAS

De menționat este faptul că, înainte de a depune cererea de demisie sau de a o posta pe rețeaua de socializare, aceasta a întrebat pe Facebook cum se scrie o cerere de părăsire a partidului. În cadrul postării a fost etichetat unul din membrii Biroului Național Politic PAS, Radu Marian. Postarea însă a rămas fără un răspuns.

Nadejda-Barbarov

sursa: telegraph.md

You may also like

Comments are closed.

By