Sondaj IMAS: PDM – cea mai eficientă formațiune în construcția drumurilor și atragerea investițiilor străine

lucrari drum MEI.jpg99

Partidul Socialiştilor şi Partidul Democrat sunt formațiunile care, în opinia oamenilor, pot îmbunătăţi situaţia din Republica Moldova. Datele ultimului sondaj realizat de IMAS şi dat publicităţii astăzi arată că pentru PSRM ar opta 25,7% dintre moldoveni, iar pentru PDM – 17,5% din respondenţi.

De cealaltă parte, încrederea că PAS și PPDA pot să facă ceva bun pentru țară este în jur la 8,5% pentru fiecare dintre cele două partide.

Respondenţii aceluiaşi sondaj consideră că Partidul Democrat este cel mai eficient la capitolul îmbunătățirea infrastructurii drumurilor. 28,2 la sută dintre moldoveni cred că PDM este în stare să facă drumuri bune. Pe poziția a doua se plasează PSRM, cu 20,5%, iar 15,5% din respondenţi cred că blocul electoral ACUM, foramt de PAS-PPDA ar putea îmbunătăți infrastructura.

La fel, PDM este creditat cu cele mai multe șanse pentru atragerea investițiilorr străine în economie. 22,4% dintre participanții la sondaj au nominalizat partidul condus de Vlad Plahotniuc. PSRM a fost nominalizat de 21,2%, iar blocul ACUM – de 18,7%.

Sondajul a fost realizat în perioada 11-23 decembrie pe un eșantion de 1502 persoane din 108 localități. Marja de eroare este de +-2,5%.

sursa: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By