Reținut de polițiști pentru furt dintr-o policlinică din Capitală // VIDEO

20181211131805

Ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău au reținut și documentat un bărbat de 58 ani, din Capitală, pentru comiterea unui furt din policlinică.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au constatat că bănuitul anterior judecat, prin alegere de chei a pătruns în biroul de serviciu al unei angajate a policlinicii din strada I. L. Caragiale, de unde a sustras geanta în care se aflau bani, acte de identitate şi alte bunuri materiale. Incidentul a avut loc la data de 30 noiembrie curent, acţiunile individului fiind surprinse de camerele de supraveghere. Hoțul i-a cauzat victimei, în vârstă de 44 ani, un prejudiciu în sumă de 19 300 lei.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

De asemenea forțele de ordine întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

You may also like

Comments are closed.

By