19.4 C
Chișinău
Saturday, July 24, 2021

PD a depus la CEC lista naţională pentru alegeri. Plahotniuc: Oamenii aşteaptă şi anii viitori stabilitate, majorări de salarii şi pensii, de asta şi vor vota pentru PDM

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Reprezentanţii Partidului Democrat din Moldova au depus astăzi la Comisia Electorală Centrală lista partidului şi celelalte documente necesare înregistrării candidaţilor PDM la funcţia de deputat în circumscripţia naţională pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Totodată, au fost depuse şi actele pentru înregistrarea Partidului Democrat din Moldova în calitate de participant la referendumul republican consultativ, care la fel se va desfăşura în data de 24 februarie 2019, când cetăţenii se vor pronunţa în privinţa reducerii numărului de deputaţi de la 101 la 61, dar şi în privinţa faptului ca cetăţenii să poată retrage mandatul de deputat, atunci când acesta nu-şi exercită corespunzător obligaţiile sale.

Ulterior, preşedintele partidului, Vlad Plahotniuc, împreună cu toţi candidaţii înscrişi pe lista naţională a PDM, au fost la sediul Palatului Republicii şi au depus personal declaraţia privind consimţământul de a candida la alegerile parlamentare.

“Într-o perioadă foarte scurtă, echipa Partidului Democrat a reuşit să facă ordine în mai multe instituţii ale statului, fapt care ne-a permis să majorăm salariile şi pensiile, să creştem compensaţiile şi ajutoarele sociale, să creăm noi locuri de muncă, să reparăm grădiniţe şi spitale, să reparăm peste 1600 de km de drumuri, să lansăm proiectul Prima Casă. De aceasta, sunt sigur că oamenii din Moldova aşteaptă şi anii viitor stabilitate, majorări de salarii şi pensii, de asta şi vor vota pentru PDM. Oricare alte partide, care vor să vină în Parlament, vor să vină să fure salariile şi pensiile majorate de democraţi, să lipsească de compensaţiile oferite, să închidă şcolile, să readucă instabilitatea şi haosul din ţară”, a afirmat preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Menţionăm de asemenea că, începând de astăzi, candidaţii PDM în circumscripţiile uninominale vor solicita listele pentru colectarea de semnături şi ulterior vor depune documentele necesare înscrierii în cursa electorală la consiliile electorale ale circumscripţiilor uninominale respective.

4347dfd781f2c05b39050b0e63658ad5

b7eb69e9e37cd82d0cbc9ca23dad38bc

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img