Oamenii din Nisporeni îl preferă pe Plahotniuc pentru că nu caută scuze, ca Năstase, dar lucrează pentru cetățeni

nisporeni politiacapitalei

În mai multe comentarii pe Facebook, oamenii îi explică Luciei Bacalu Jardan, mama şi “finanţatorul” din umbră al directorului portalului Unimedia, că ultimele initiațive ale PDM, între care şi alocarea a câte 600 de lei drept ajutor material de sărbători pentru pensionari, contează mai mult decât promisiunile altora.

“Locuiesc la Selişte, Nisporeni, chiar lângă poştă. Numai ce am trecut pe lângă poştă. E plină de oameni care primesc cei 600 de lei ai lui Plahotniuc”, scrie internautul Ion Mardari, pe Facebook, drept reacţie la o postare a Luciei Bacalu Jardan.

“Chiar şi Năstase să vină ACUM cu ajutor celor, pe care-i plânge cu lacrimi de sânge. De unde să ia bani? Dar de unde o să-i ia, când va câștiga alegerile? Iarăşi vor fi scuze şi învinuiri, pe care le auzim de trei decenii. Iar 600 de lei ai lui Plahotniuc chiar sunt. Vii, palpabili, solvabili”, mai scrie Mardari.

Amintim că Vlad Plahotniuc este în topul preferințelor locuitorilor raionului Nisporeni, potrivit unui sondaj efectuat de Institutul de Marketing și Sondaje „IMAS” la solicitarea Ziarului Nisporeni.

În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în baza sistemului mixt, atunci 50% din respondenții ar vota pentru Vlad Plahotniuc.

Cercetarea sociologică a fost efectuată în perioada 13-30 noiembrie pe un eșantion de 1 441 de respondenți, cu vârste de peste 18 ani, având o marjă de eroare de circa 3%.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By