Mocanu, despre societatea civilă din Moldova: au fost îngrășați la masa lui Filat, iar acum sunt la cheremul grupărilor mafiote

mocau

Aşa-zisa societate civilă din Republica Moldova, la fel ca şi o parte a presei , este captiva unor grupări mafiote dubioase. Opinia aparţine liderului Mişcării politice Antimafie, Sergiu Mocanu şi a fost exprimată în cadrul unei emisiuni online.

În cadrul emsiunii, Sergiu Mocanu, spune că „societatea civilă” moldovenească nu este independentă, iar o parte din ea ar fi subordonată direct intereselor Moscovei.

„Societatea civilă din Moldova nu este societate civilă, după cum nici presa din Moldova nu este presă independentă. Acestea fie că sunt subordonate intereselor Moscovei, fie că sunt subordonate unor interese de tip mafiot”, a declarat Sergiu Mocanu.

Liderul Mişcării Antimafie spune că, anterior, aşa-zisa societate civilă a beneficiat la greu de bani din partea fostului prim-ministru Vlad Filat.

„Aşa-zisa societate civilă a fost la cheremul lui Filat, ei au fost hrăniţi şi îngrăşaţi la masa lui Filat, iar acum este la cheremul unor grupări mafiote dubioase”, a conchis Mocanu.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By