Indemnizațiile unice de 600 de lei, de sărbători, au ajuns şi în oficiile poștale din localități

Screenshot_4

Persoanele care au pensii mai mici de 2.000 de lei au început să-și ridice indemnizațiile unice de 600 de lei. Primii bani au ajuns încă de ieri la beneficiarii care primesc alocațiile pe card. Astăzi, sumele au ajuns şi în oficiile poștale din localități, informează Publika.MD.

În satul Hârtopul Mare din raionul Criuleni, oamenii au făcut cozi la oficiu. Pensionarii spun că banii le vor prinde bine de sărbători. În total, în localitate sunt peste 500 de beneficiari:

„Tare mulţi oameni întrebau, când vor fi cei 600 de lei, când vor fi… Oamenii se bucură, tare e binevenit acest suport”, a menţionat Rodica Ghelas, şefa Oficiului Poştal din satul Hârtopul Mare.

„Pensionarii au ȋnceput deja să primească ajutorul de Crăciun pe care l-am promis. E pentru prima dată când o guvernare vine cu o asemenea inițiativă și ne dorim să facem asta an de an, de acum ȋncolo. Demonstrăm, din nou, că bunăstarea oamenilor e o prioritate pentru PDM și Guvern”, a declarat Vlad Plahotniuc, preşedintele PDM.

În total, de ajutor financiar unic vor beneficia peste 550 de mii de cetățeni. Pentru asta statul a alocat 326 de milioane de lei. Inţiativa a fost lansată de președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

Pe pagina sa de facebook, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că își propune să vină în fiecare an cu asemenea ajutoare de sărbători.

You may also like

Comments are closed.

By