Exponenții Partidului Liberal, atacați dur de reprezentanții binomului PAS-PPDA

2018_10_29_popusoi(1)_rsz_crp_crp

Fostul deputat și ministru PL, Iurie Chirinciuc, a ajuns în vizorul vicepreședintelui PAS, Mihai Popșoi, după ce a publicat un îndemn către conducerea Partidului Liberal să nu ”sacrifice formațiunea” de dragul unor persoane care au dorit întodeauna să o distrugă.

De asemenea, Iurie Chirinciuc a criticat aspru și așa-zisele filtre de integritate, inventate de lidera PAS, Maia Sandu.

”Vreau să mă pronunț asupra așa-numitor filtre de integritate, inventate de Năstase și Sandu pentru a domina autoritar și a transforma regimul actual în unul și mai feroce, chiar stalinist aș zice. Nimeni nu cunoaște cine-s cei care se vor judecători”,
a scris Iurie Chirinciuc.

Replica exponenților PAS a fost dură și suburbană.

”Amatorul de “mămăligă cu pește” servită în cabinet, Iurie Chirinciuc, are o presimțire că nu va trece filtrele de integritate ale blocului ACUM, la fel cum o au și alți fruntași ai Partidului Liberal. Condamnat la un an și patru luni de închisoare, ce-i drept cu suspendare, Chirinciuc își indeamnă colegii să nu sacrifice partidul, însă uită să spună că alternativa este sacrificarea țării”, a scris vicepreședintele PL, Mihai Popșoi, într-o postare pe Facebook.

sursa: timpul.md/ foto: epochtimes-romania.com

You may also like

Comments are closed.

By