Votat! Peste 550 de mii de pensionari vor primi ajutor de sărbătorile de iarnă

lei-moldovenesti-bani-600x360
Peste 550 de mii de pensionari vor primi un ajutor financiar în valoare de 600 de lei, înainte de sărbătorile de iarnă. Asta după ce Parlamentul a votat astăzi, în lectură finală, un proiect de lege în acest sens. De bani vor beneficia vârstnicii cu o pensie mai mică de 2 mii de lei.

Suportul unic va fi acordat bătrânilor în luna decembrie, iar din bugetul de stat au fost prevăzute, în acest scop, circa 335 milioane de lei.

Anunţul despre compensaţia unică de sărbători a fost făcut săptămâna aceasta de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Politicianul a precizat că PDM își propune să vină în fiecare an cu astfel de ajutoare de sărbători.

“Toate aceste ajutoare, compensații, majorări de salarii și de pensii au devenit posibile pentru că guvernarea noastră, guvernarea Partidului Democrat, a reușit să acumuleze încasări importante la buget datorită ordinii și reformelor pe care le facem, asigurând creșterea stabilă a economiei țării, chiar dacă în toată regiunea există un fundal de instabilitate politică și economică”, a declarat președintele Partidului Democrat din Moldova.

 

You may also like

Comments are closed.

By