21.2 C
Chișinău
Monday, June 21, 2021

Vladimir Cebotari, către Andrei Năstase și Maia Sandu: Dacă nu puteți să asigurați bunăstarea cetățenilor, plecați!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, le-a cerut liderilor PAS și PPDA să demisioneze de la conducrea formațiunilor, deoarece nu sunt în stare să propună soluții pentru îmbunătățirea vieții oamenilor. Declarația a fost făcută în cadrul unei emsiuni la postul de televiziune TVC 21.

“Dați-vă demisia de la conducerea partidelor, pentru că ați recunoscut că nu știți cum să majorați salariile pentru cetățeni. Dacă nu puteți să asigurați bunăstarea cetățenilor, plecați și oferiți-le posibilitatea altor persoane din partid, care cunosc ce trebuie să facă”, a declarat Vladimir Cebotari.

În opinia sa, reforma salarizării, dar și implementarea alor proiecte sociale se datorează creșterii economice, asigurată în ultimii ani de PDM.

“În anul 2016 noi am adus stabilitatea în viața social-economică și politică a Moldovei. Anul 2017 a fost un an al creșterii economice, iar în 2018 am reușit să dezvoltăm economia. Acum, datorită proiectului „Salarii bune” am văzut adevărata față a liderilor celorlalte partide, pentru că nu am văzut niciun lider de partid să zică că acest proiect este bun și este făcut pentru cetățeni. Toți au criticat acest proiect și au recunoscut că nu știu și nu înțeleg cum pot fi majorate salariile tuturor categoriilor de bugetari”, a mai spus Vladimir Cebotari.

sursa: timpul.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img