10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Trollii lui Năstase şi ai Maiei Sandu, “teleportaţi”, in corpore, la teatrul Satiricus

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
Armata de trolli de curte ai binomului PAS-PPDA a fost adusă, in corpore, la întrunirea în cadrul căreia cele două formaţiuni şi-au lansat angajamentele pentru alegerile parlamentare din februarie 2019. Lipsa trollilor a fost resimţită imediat pe Facebook, deoarece în live-urile transmise de Maia Sandu şi Andrei Năstase nu mai erau prezente zecile de profiluri false, care comentează non-stop, scrie bloggerul Anatolie Chirilov, într-un articol publicat astăzi.

“Astăzi a avut loc lansarea platformei #ACUM și din motiv că partidele membre ale acestei platforme n-au membri, Dumitru Alaiba și-a trimis trollicanii în sală, pentru a da senzația de mulțime. Lucru care s-a observat foarte tare pe Facebook”, scrie Anatolie Chirilov.
Bloggerul face trimitere la dispariţia bruscă din comentarii a profilurilor false.

“La live-ul pe care-l dădea în direct la Maia Sandu, nu mai erau prezente zecile de profile fake care comentau non-stop, era prezentă doar postașa acesteia Margareta Margo Trummer. Iar numărul de distribuiri de la acest eveniment este echivalentul numărului de distribuiri a maximum a două profile fake în perioada când Alaiba & Co sunt la serviciu. Același lucru este și în cazul lui Andrei Năstase, unde live-urile acestuia sunt asaltate de profilele fake pentru a crea senzație de mulțime în timpul live-urilor, dar nu și de această data”, mai scrie autorul.
 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img