Supărat pe cetățeni! Pe Năstase îl deranjează când este întrebat de ce nu acceptă consolidarea tuturor forțelor de dreapta

Screenshot_4
Liderul PPDA, Andrei Năstase, este supărat foc pe cetățenii care îl întreabă de ce nu acceptă consolidarea tuturor forțelor de dreapta. Așa s-a întâmplat în cadrul emisiunii Cabinetul din Umbră, de la Jurnal TV.

”Este o afirmație gratuită a celui care a formulat întrebarea. Haideți să adresăm întrebări, nu să afirmăm ceva în numele meu”, a declarat Năstase.

În ultima perioadă, Andrei Năstase și-a intensificat atacurile la adresa formațiunilor de pe dreapta eșicherului politic. Într-o declarație pentru cotidianul.md, Năstase l-a făcut trădător pe liderul PL, Mihai Ghimpu, după ce ultimul i-a propus să meargă împreună la alegerile parlamentare, cu un candidat comun în fiecare circumscripție.

”Suntem deschiși pentru toți oamenii de bună credință, dar printre ei Ghimpu nu se înscrie. Oamenii îl urăsc mai mult pe Ghimpu decât pe Roșca. Pentru că i-a trădat, iar eu cum să coalizez cu un individ care a trădat?”, a declarat Năstase.

Nici PLDM, un alt partid declarat de dreapta, nu este în grațiile liderului PPDA. Liberal-democrații și-ar dori să fie o componentă cu drepturi depline a electoral, alături de PAS și PPDA, dar nu să delege doar câțiva oameni pentru alegerile parlamentare din februarie 2019, așa cum li s-a propus. Președintele PLDM, Tudor Deliu, a calificat chiar situația cu o țeapă, trasă de binomul Sandu-Năstase.

„PAS și PPDA ne propun să delegăm câteva persoane pe lista comună a lor. Sincer, participarea doar cu câteva persoane pe listă, dar nefiind persoană juridică componentă a blocului, aceasta presupune din start că PLDM nu este concurent electoral, iar nefiind concurent electoral nu te bucuri de foarte multe prerogative legale chiar ajungând în Parlament”, a declarat liderul PLDM, Tudor Deliu, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By