Percheziții într-un magazin alimentar de la Ciocana // Poliția a găsit țigări și băuturi alcoolice fără acte de proveniență (VIDEO)

foto-sife

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au deconspirat activitatea unei întreprinderi din sectorul Ciocana.

Astfel, poliţiştii au descins verificări în magazinul alimentar amplasat pe strada M. Sadoveanu, unde au depistat mai multe încălcări de gen economic și financiar, comercializarea băuturilor alcoolice cât și a produselor din tutungerie fără permisiune și careva acte de proveniență, precum şi condiţii antisanitare. Totodată polițiștii în urma verificărilor au ridicat 9 000 de țigări de diferită marcă, 30 sticle de vodcă și 75 de pahare cu vodcă. Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor.

Agentul economic riscă amendă în mărime de la 6000 la 15 000 lei, iar instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publice vor fi sesizate pentru luare de atitudine conform legislaţiei în vigoare. Poliţia Capitalei continuă acţiunile la acest compartiment, iar cetăţenii sunt atenţionaţi să respecte legislaţia în vigoare şi să se conformeze cerinţelor legale ale poliţiştilor.

You may also like

Comments are closed.

By