Năstase, huiduit la Drochia: Banditule, de ce amăgești lumea?!

nastase8

Liderul PPDA, Andrei Năstase a fost luat în furci şi la Drochia, acolo unde a încercat să-şi facă campanie. Vânzătorii din piaţa din localitate nu au fost deloc încântaţi de prezenţa finului oligarhului condamnat Victor Țopa şi i-au cerut imperativ să plece.

„Banditule! De ce amăgeşti lumea? Voi aţi furat miliardul! Filat cu Maia Sandu au furat miliardul!”, cu astfel de “urări de bine” l-au întâmpinat localinicii pe liderul PPDA, care a fost nevoit să-şi ia tălpăşiţa.

Incidente similare au avut loc şi într-o piață din Bălți, unde Andrei Năstase a fost înconjurat de mai mulți simpatizanți de-ai săi, care îi dădeau la o parte pe toți cei care îndrăzneau să exprime un alt punct de vedere.

Cu toate acestea, mai mulți comercanți și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile PPDA. ”Ați mai venit să amăgiți lumea din piață, da?”, a spus un vânzător, fiind imediat înconjurat de ortacii lui Năstase. ”Da cine esti, măi frumosule? Un trădător!”, i-a replicat o simpatizantă a PPDA. ”Dar pentru ce ați venit voi aici, nu înțeleg. Să vă întoarceți de unde ați venit, aici nu veți amăgi pe nimeni”, s-a implicat un alt vânzător.

În cele din urmă, activiștii lui Năstase au fost liuați la rost de un grup de vânzătoare, care le-au cerut acestora să plece și să nu tulbure apele. ”Toți sunteți o apă și-un pământ”, au declarat acestea.sursa: actual.md

You may also like

Comments are closed.

By