Mihai Ghimpu o face praf pe Maia Sandu: Să filtreze cu cine vrea, numai nu cu mine! Asta e o ruşine, trebuie să ai obraz

ghimpu

Maia Sandu nu are niciun drept moral să vorbească despre filtre de integritate, atât timp cât a făcut parte din guvernul condus de Vlad Filat și parteneră de guvernare cu PDM. Declaraţia aparţine liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, şi a fost făcută astăzi, în Parlament.

“Eu să trec integritatea la Maia? Eu care v-am adus limba română? Să filtreze cu cine vrea, numai nu cu mine. Asta e o ruşine, trebuie să ai obraz. Candidaţii PL vor trece prin filtrul partidului, noi nu suntem o ”şaică”. Asta e o joacă cu cetăţenii, o manipulare. Care integritate, ea a fost la Guvernare. A fost membră a Guvernului”, a declarat Mihai Ghimpu.

Tot astăzi, Ghimpu a spus că a invitat PAS, PPDA și PLDM la un dialog în vederea coalizării tuturor acestor forțe politice pentru a participa la alegerile din 2019, însă Maia Sandu nu a dorit să răspundă invitaţiei.

Mai mult, liderul PAS a declarat, în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova, că sunt bineveniţi candidaţii, nu partidele şi că exponenţii PL, inclusiv Dorin Chirtoacă, trebuie să treacă filtrul de integritate, înaintea alegerilor parlamentare.

“Sunt bineveniți candidații, oameni care s-au afirmat. L-am îndemnat pe Dorin Chirtoacă să meargă prin această inițiativă a „Parlamentului Curat”, după care nu am mai primit un răspuns”, a precizat Maia Sandu.

You may also like

Comments are closed.

By