16 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

Luchianiuc: Macovei e specialist doar în stors bani de la politicieni și donatori

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Șeful Asociației Presei Independente, Petru Macovei, este un profitor, care nu știe altceva decât să stoarcă bani de la donatorii externi. De această părere este bloggerul eugen Luchianiuc, într-un articol publicat astăzi.

”Unicul loc de muncă în calitate de jurnalist a fost la gazătul local al Ialoveniului în care a adus elogii Consiliului Raional. Asta era prin 1992. După asta a dat de țâța societății civile”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul citat mai spune că ”momentul de glorie” al lui Macovei a fost perioada în care puterea era deținută de Vlad Filat, condamnat acum pentru corupție.

”După ce a venit Filat la putere, grație faptului că Moldova1 era controlată de Premier, a ajuns să fie cap vorbitor acolo la „Politica în Direct”. Asta nu a durat mult. Oamenii se săturase să vadă un clipitor pemanent în ecran care doar lingea politicienii”, notează bloggerul citat.

În prezent, Macovei este specializat în stors bani de la politicieni și donatorii externi, susține Luchianiuc.

”Acum chipurile e mare expert. Uită să menționeze că e expert în lins și supt. Atât de la politicieni cât și de la finanțatori”, conchide Eugen Luchianiuc.

foto: europalibera.org

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img