Iurie Leancă așteaptă răspuns de la Procuratură: Mă interesează dacă Năstase a plătit impozite din transferurile de sute de mii de euro

nastase
Un deputat al Partidului Popular European din Moldova a interpelat Procuratura, pentru a afla ce impozite a achitat liderul PPDA, Andrei Năstase, din transferurile dubioase, făcute în ultimii ani. Declarația aparține liderului formațiunii, Iurie Leancă, și a fost făcută aseară, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

”Mă interesează dacă Năstase a plătit sau nu impozite din transferurile de sute de mii de euro. Am rugat un deputat, acesta a făcut o interpelare, aștept răspunsul de la instanțele respective”, a declarat Iurie Leancă.

Amintim că Andrei Năstase, a recunoscut anterior că a transferat milioane pe conturile mamei şi ale soacrei sale.

“Mi-am construit casă, mi-am cumpărat un teren. O altă parte din ei am pus pe contul mamei mele. Și observați și aici o chestiune: și tot aceeași sumă, cam aceeași sumă am pus-o pe contul soacrei mele. Vedeți că eu țin la ele aproape egal. Este absolut un lucru normal”, a declarat Andrei Năstase.

Declarația lui Năstase a venit după o investigație a portalului Today.md, potrivit căreia liderul PPDA a primit peste cinci milioane șase sute de mii de lei, în ultimii trei ani. Banii au fost transferaţi pe contul mamei lui Andrei Năstase, prin intermediul unei companii offshore.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By