Ipocrizie // Năstase susţine că agitaţia în ziua alegerilor este periculoasă, după ce chiar el a făcut acest lucru pe 3 iunie 2018

Screenshot_13

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVR Moldova, că agitaţia electorală în ziua alegerilor este un pericol pentru procesul electoral. Opinia lui Năstase a fost exprimată după ce Parlamentul a votat în prima lectură un proiect care permite agitația electorală cu o zi înainte de scrutin, adică în ziua tăcerii, și în ziua votării, cu anumite condiții.

Declaraţia lui Năstase este cel puţin stranie, ţinând cont de faptul că anume el s-a remarcat prin multiple mesaje electorale frontale, în ziua alegerilor locale din 3 iunie 2018, fapt pentru care a şi fost sancţionat de instanţele de judecată.

“Ei au făcut o legislație vulnerabilă pentru un stat ca Republica Moldova, în curs de dezvoltare. Este mult mai periculos ca în ziua alegerilor să se facă agitație electorală”, a declarat Andrei Năstase.

În presă au fost publicate îndemnurile lui Năstase ca să fie votat și care a ignorat totalmente interdicțiile prevăzute de lege. În turul doi, Năstase s-a confruntat cu reprezentantul PSRM, Ion Ceban.

„- Îndemn toţi cetăţenii moldoveni să vină astăzi la vot şi să voteze aşa cum consideră ei ca să fie mai bine.
-Trebuie să dăm o lovitură de graţie acestui regim oligarhic, binomului Plahotniuc-Dodon.
-Au mai rămas mai puţin de patru ore până la închiderea secţiilor de votare. Ca noi suntem convinşi, ca să nu apare anumite surprize, ca să fie asigurat succesul forţelor luminoase, noi vă chemăm să ieşiţi cât mai mulţi la vot, avem nevoie de cât mai mare prezenţa la vot”
, sunt doar câteva din mesajele electorale ale liderului PPDA.

sursa: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By