Angajamentele ACUM – praf în ochi! Pe intern, PAScuDA le-a recomandat să vină cu promisiuni pe placul cetățenilor: Nu contează cum vor fi realizate, ci cum sună

acum da pas

Angajamentul binomului Sandu-Năstase, lansat sâmbătă pe întuneric nu este altceva decât praf în ochii alegătorilor. Nici Maia Sandu, nici Andrei Năstase nu intenționează să respecte promisiunile făcute de pe scenă. ”Recomandările” trimise participanților la întrunire confirmă acest lucru. Tezele ne-au fost transmise de către unul dintre participanți la eveniment.

Punctul 3 din aceste ”recomandări” nu are nevoie de comentarii și îl reproducem integral:

”Discursurile să fie serioase, sobre, argumentate. De atacat guvernarea oligarhică și de prezentat o perspectivă luminoasă în cazul în care ACUM va ajunge la guvernare. Nota Bene: în politică nu contează cum vor fi realizate promisiunile, ci cum sună aceste promisiuni înainte de alegeri! Deci, recomandăm să veniți cu promisiuni care să fie pe placul cetățenilor”, se arată în condica de conduită pentru cei aduși la indicația lui Sandu și Năstase.

Mai mult, atât liderul PPDA, cât și cel al PAS, se tem că va ieși la iveală faptul că au adus organizat oameni la manifestație. Din acest motiv, le spun franc să mintă.

”Dacă o să vă întrebe cum ați venit la Chișinău, să spuneți că ați ajuns pe cont propriu, fie cu mașina personală, fie cu transportul public”, se menționează în seturi de recomandări.

Mai mult, binomul Sandu-Năstase din start anunță că Biserica nu este pe lista priorităților sale.

”Cei care vor susține discursul, evitați să încheiați cu banalul mesaj “Așa să ne ajute Dumnezeu!”. Nu suntem secta lui Iurie Roșca, dar și pledăm pentru un stat laic, fără Biserică”, se arată în documentul ce ne-a fost transmis.

sursa: actual.md

You may also like

Comments are closed.

By