Un bărbat din Cricova a furat mai multe bunuri dintr-o casă aflată în construcție

foto-11

Un bărbat de 40 ani, domiciliat în or. Cricova a fost reținut de ofițerii de investigații a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sectorul Râșcani, fiind bănuit de comiterea unui furt dintr-o casă în construcție.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 25 octombrie. Polițiștii sectorului Râșcani au fost alertați de proprietar că i s-au furat bunuri materiale. În cadrul investigaţiilor demarate, polițiștii au constatat că, bănuitul a pătruns pe teritoriu pe timp de noapte prin acces liber de unde a sustras o betonieră, cabluri electrice și alte materiale destinate procesului de costrucţii, astfel cauzând un prejudiciu în sumă de 15 000 lei.

Până în prezent forțele de ordine au acumulat probe concludente ce demonstrează vinovăția acestuia. În cadrul acţiunilor de urmărire penală bănuitul și-a recunoscut vinovăția, delarând că o parte din bunurile sustrase ar fi reușit să le vândă, la prețuri simbolice, pentru a obține profit. Bărbatul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Bănuitul este cercetat penal pentru furt și riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By