Un bărbat din Capitală, încătușat de polițiști la Botanica

foto-5

Un bărbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în Capitală, anterior judecat pentru jafuri stradale, furturi și circulația ilegală a drogurilor, a fost încătuşat de către poliţiştii sectorului Botanica ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce proprietarul automobilului ,,Dacia Logan” a solicitat ajutorul polițiștilor.

Potrivit informațiilor constatate la fața locului de grupa operativă a Inspectoratului Botanica, individul prin acces liber a pătruns în automobil de unde a încercat în mod deschis să sustragă telefon mobil și o tabletă de model ,,Samsung”, dar a fost reținut în flagrant delict de proprietarul automobilului. Ulterior el a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul audierilor el și-a recunoscut vinovăția.

Actualmente individul este cercetat penal pentru tentativă de jaf, fiind reținut pe un termen de 72 ore în izolatorul Direcției de Poliție mun.Chișinău. Conform legislației penale în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani la 7 ani de închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By