Un bărbat din Capitală, cercetat penal: vindea droguri (VIDEO)

foto-drog

Oamenii legii au efectuat o percheziție autorizată într-un apartament, ce aparține unui bărbat în vârstă de 46 ani, unde au fost depistate şi ridicate: un pachețel de tip zip-lock în care se afla o substanță suspectă cu aspect de bulgări, un plic cu praf cât şi 7 pliculețe din folie de aluminiu în care se afla praf de culoare bej.

Poliţiştii le-au ridicat, sigilat și transportat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Ulterior conform raportului de expertiză tehnico- criminalistică substanțele depistate în apartament se atribuie la substanțele narcotice. În cazul în care drogurile ar fi fost comercializate suspectul ar fi obținut un profit în sumă de 50 000 lei.

Suspectul a fost fost anterior judecat pentru comercializarea drogurilor. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede închisoare de la 7 la 15 de ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

You may also like

Comments are closed.

By