Susținătorii PAS cer formațiunii să boicoteze alegerile parlamentare din februarie

pas

Mai mulți susținători ai Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, anunță că nu vor participa la vot, în cadrul alegerilor parlamentare din februarie 2019 și cer formațiunii să boicoteze scrutinul. La rândul său, secretarul general al PAS, Igor Grosu, afirmă că partidul va participa, totuși, la alegeri.

”Pornirea în această „luptă” înseamnă să pierdeți electoratul de valoare, care încă mai este. Deșteptați-vă și decideți : este cel mai șubred pas pe care îl veți face, mergând la aceste alegeri. Nimeni nu ne va putea salva, nici europenii, nici americanii, dar mai ales, noi – pe noi… Eu nu voi merge să votez și voi îndemna să nu o facă nici prietenii mei! Opoziția nu are putere, chiar și cu trecerea prin sită a 2-3 deputați, în viitorul Parlament”, a i-a scris un comentariu pe Facebook Lucia Șeremet, o activistă a PAS, secretarului general al partidului, Igor Grosu.

În replică, Grosu constată că va trebui să o dezamăgească.

”În viață câștigă cei care luptă, se implică, se opun. Vă invit să facem lucrul acesta împreună. Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar pentru alegerile parlamentare viitoare nu există prag de validare a alegerilor. În consecință, nerecunoașterea alegerilor nu poate avea loc urmare a neparticipării”, a replicat Igor Grosu, tot pe Facebook.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By