Șor: Colaboratorii Jurnal TV, care mă critică pe mine, primesc salarii din miliardul furat

sor

Jurnaliștii de la Jurnal TV, care îl critică pe Ilan Șor, primarul orașului Orhei, sunt plătiți din banii furați din sistemul bancar. O spune franc politicianul, care a dat, astfel, replică celor de la Jurnal, pe care îi acuză că manipulează opinia publică. Primarul de Orhei afirmă că finanțatorii trustului de presă Jurnal, Victor și Viorel Țopa, întrețin instituțiile de media din contul miliardului furat.

“Acționarii postului de televiziune Jurnal TV, tovarăşii Ţopi, au luat credit de la BEM, care intră în contul miliardului, şi nu au întors creditul. Astfel, în prezent, colaboratorii Jurnal TV, care mă critică pe mine, primesc salarii din acest miliard”,
a declarat Șor.

Amintim că, potrivit unei investigații a zeppelin.md, Victor și Viorel Țopa au fost direct implicați în devalizarea Băncii de Economii din Moldova. Aceștia au beneficiat de credite pe care nu le-au restituit. La fel, Țopii au primit comisioane grase din partea raiderului nr.1 din CSI, Veaceslav Platon, ca să nu se împotrivească furturilor din bancă, puse pe bandă rulantă.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By