Sondaj de opinie: care sunt cele mai mari păcate politice făcute de Maia Sandu

maia sandu privesc

Într-un grup cu tematică politică de pe facebook, a fost creat un sondaj de opinie, internauții fiind întrebați despre care sunt cele mai mari păcate politice făcute de Maia Sandu. În doar o oră, peste 40 de internauți au răspuns că Maia Sandu este mincinoasă, alții aproape 30 sunt de părerea că cel mai mare păcat al liderei PAS este că primește finanțare de la ONG-ul lui Ablyazov, Open Dialog, care finanțează și separatiștii din estul Ucrainei, iar 27 de persoane cred că Maia Sandu nu a înfăptuit o veritabilă reformă a educației.

În top mai sunt și alte păcate pe care Maia Sandu nu le-a recunoscut niciodată și despre care este interzis de vorbit la sediul PAS, precum faptul că politiciana a aderat la PLDM-ul condus de Vlad Filat în 2014, când din sistemul bancar moldovenesc se fura miliardul sau că împreună cu Filat, Maia Sandu a zburat la Doha cu avionul privat și de pe banii lui Ilan Șor. Aproape 20 din respondenți cred că alianța cu Andrei Năstase, finul oligarhului Victor Țopa, la fel este un păcat al Maiei Sandu.

De asemenea, internauții care au participat la sondaj cred că și votul Maiei Sandu de pe timpul când era ministru din Guvern, privind acordarea garanțiilor de stat către BNM, la fel ar fi un păcate politic.

Cea mai puțin votată variantă de răspuns este participarea Maiei Sandu la marșul homosexualilor, doar 15 internauți fiind de părerea că susținerea comunității LGBT ar fi un păcat politic săvârșit de Maia Sandu.

Sondajul încă nu s-a încheiat, ceea ce înseamnă că cifrele prezentate ar putea să se modifice ulterior. 

sondaj

sursa: telegraph.md

You may also like

Comments are closed.

By