Simulează pluralism de opinii, dar închide microfonul invitaților. Natalia Morari a fugit de întrebări incomode despre legăturile ei cu Șor și Platon

morari

Jurnalista Natalia Morari i-a închis ieri microfonul invitatului Ion Harghel, vicepreședintele Tineretului Democrat, care a pus-o la zid cu întrebări incomode despre relațiile acesteia cu raiderul nr.1 din CSI, Veaceslav Platon, dar și cu primarul de Orhei, pe care tot ea îl atacă pentru furturile din sistemul bancar.

Morari în permanență încerca să devieze discuția de la aceste întrebări spre teme comode. Insistența lui Ion Harghel a făcut-o, însă, la un moment dat, să-și piardă stăpânirea de sine. În lipsă de argumente și dorință de a răspunde, ea a dat indicații să fie închis microfonul oponentului democrat. „Aici eu pun întrebări”, a spus Natalia Morari, cu o notă metalică în voce.

Dialogul s-a produs pe fundalul unei noi porții consistente, dar neconvingătoare, de victimizări: ”Toate lucrurile care le spuneți despre mine sunt minciuni”, a spus Natalia Morari.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By