Opoziția a încercat să facă provocări la mitingul PDM. S-au făcut de râs din nou

big66

Opoziția a încercat să organizeze provocări și a recurs chiar la diversiuni în preajma Pieței Marii Adunări Naționale. Un grup de persoane a dat foc tomberoanelor de pe strada Pușkin, încercând să creeze panică. Pompierii au intervenit imediat și focul a fost stins. Acum poliția îi caută pe executorii acestei provocări.

partidul democrat din moldova, pdm miting, pdm 21 octombrie, pdm proiecte, prima casa, guvernul republicii moldova, proteste chisinau, membri pdm, pdm sustinatori, provocatori proteste, antifa, grigore petrenco

În același timp, câțiva membri ai organizației extremiste ANTIFA au încercat să scandeze mesaje necenzurate în adresa oamenilor veniți în PAMN, în zona Arcului de Triumf. Oamenii și-au exprimat indignarea față de lipsa de toleranță și cultură elementară a celor de la ANTIFA, iar poliția i-a îndepărtat, pentru a preveni eventuale tensiuni.

Amintim că trollii afiliați PPDA au făcut îndemnuri pe rețele de socializare la provocări la mitingul organizat de Partidul Democrat în Piața Marii Adunări Naționale.

sursa: actual.md

You may also like

Comments are closed.

By