Omorul de la Colonița: ucigașul a fost condamnat astăzi la 30 de ani de închisoare

Screenshot_2

Locuitorul comunei Tohatin, care în primăvara acestui an a ucis o femeie la Coloniţ, a fost condamnat astăzi la 30 de ani închisoare în penitenciar de tip închis. Verdictul a fost dictat după ce Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Ciocana a demonstrat vinovăţia acestuia pentru trei capete de acuzare, printre care: furt, acţiuni violente cu caracter sexual şi omorul intenţionat al unei femei.

Cadavrul victimei a fost depistat pe 30 mai 2018, în fâşia forestieră din Coloniţa, după ce oamenii legii fusese alertaţi despre dispariţia femeii.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, a fost identificat presupusul autor al crimei. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al comunei Tohatin, în vârstă de 28 de ani, cu care victima se cunoştea.

Potrivit probelor, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă pe motiv că victima a refuzat poftele perverse ale învinuitului. În aceste circumstanţe, bărbatul, care era în stare de ebrietate, ar fi agresat sexual victima, a asfixiat-o, după care i-a sustras telefonul mobil şi a dispărut.

Fiind audiat de procurori, învinuitul, care anterior a mai fost condamnat pentru o tentativă de viol, şi-a recunoscut vina.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

You may also like

Comments are closed.

By