Microbuzele de pe ruta 151, din Tohatin și Cheltuitor, verificate de poliție

foto-10

Angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au efectuat un control special la stația terminus a microbuzelor de pe ruta 151 din comuna Tohatin și Cheltuitor, în vederea evaluării stării tehnice. Astfel, au fost supuse verificării 15 unități de transport.

În urma verificărilor microbuzelor, poliţiştii au depistat încălcări a legislaţiei admise de către şoferi, cum ar fi defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare, șoferilor fiindu-le întocmite 9 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 450 lei la 750 lei și 3 puncte de penalizare.

O unitate de transport a rămas fără plăcuțele de înmatriculare, iar 4 microbuze nu au voie să iasă pe rută până la înlăturarea neajunsurilor depistate de polițiști,. La fel, administratorii au primit prescripții pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice.

You may also like

Comments are closed.

By