Mesaje de solidaritate din partea Diasporei: ”Moldova, te felicităm pentru realizările noi și sperăm să continui drumul spre Europa”

Screenshot_10

Exponenții Diasporei moldovenești subscriu opțiunii Pro-Moldova, exprimată de Partidul Democrat, salută opțiunea proeuropeană clară a țării și caută modalități de a se întoarce acasă, pentru a pune umărul la dezvoltarea țării. Aceștia au difuzat pe Internet mai multe mesaje video, adunate într-un clip prezentat participanților la Adunarea Națională PDM – Pentru Moldova, desfășurată astăzi în Piața Marii Adunări Naționale din Capitală.

”Împreună, toți căutăm capacități și mod constant în care noi putem să ne întoarcem acasă și să utilizăm acolo toate cunoștințele noastre”, a declarat Adrian Dulgher, moldovean stabilit în Londra.

”Susțin cursul proeuropean al Republicii Moldova, mult succes înante”, este mesajul transmis de Marian Zagorean, moldovean stabilit în Emiratele Arabe Unite.

„Mă bucur de toate schimbările care au loc în ultimul timp în țară. Sper ca Republica Moldova să ajungă cât ai curând în rândul țărilor libere și dezvoltate”, spune Cristina Rusu, moldoveancă stabilită de 14 ani în Padova, Italia.

”Dragă Moldova, mi-e dor tare de tine și chiar dacă sunt departe, știu că lucruri frumoase se întâmplă în țară. Te felicit pentru realizările noi și sper să continui drumul spre Europa”, este și mesajul Cristinei Terescu, moldoveancă stabilită în Italia.

”Îi doresc Republicii Moldova să investească în viitorul tinerelor generații, să aibă grijă de poporul său, pentru că ei, la rândul lor, vor avea grijă de țară”, spune Valentin Madan, moldoveancă stabilită în Irlanda.

You may also like

Comments are closed.

By