Maraton matinal în centrul Capitalei // Tineretul Democrat a alergat după reprezentanții PAScuDA

IMG_20181004_101056_297

Câteva zeci de membri și simpatizanți ai PAS, PPDA și PLDM, în frunte cu liderul Platformei DA, Andrei Năstase, au fugit astăzi prin centrul Chișinăului de tinerii democrați. Aproximativ 200 de reprezentanți ai Tineretului Democrat au venit în fața Parlamentului ca să le ceară socoteală pentru banii murdari primiți de Andrei Năstase și Maia Sandu de la oligarhi de peste hotare, condamnați de justiția din țările lor de origine.

Tinerii au venit cu pancarte pe care scrie ”Maia și Andrei, cum e să fii finanțat de la Șorhei?”, ”Maia Sandu, din banii BEM pe Filat salvăm”. Pe alte pancarte se făcea aluzia despre zborul Maiei Sandu și a lui Vlad Filat spre Doha, cu avionul privat al lui Ilan Șor – ”Maia Sandu, cum e zborul la Doha cu avionul lui Șor?”, „Hoții sunt pentru Maia, Maia este pentru hoți”.

Reprezentanții aripii tinere a PD au scandat: ”Maia Sandu și Filat miliardul l-au furat” și ”Maia Sandu, nu uita! Filat te așteaptă în celula sa!”

IMG_20181004_091728_866

IMG_20181004_091736_939 (1)

La vederea tinerilor democrați, Andrei Năstase și-a condus simpatizanții de partid inițial în spatele Parlamentului, apoi a mers, prin grădina publică Ștefan cel Mare spre sediul Guvernului. Iar când tinerii democrați au mers după ei, ca să îi întrebe de banii murdari, au preferat să se împrăștie.

Cu toate acestea, protestul tinerilor democrați s-a mutat la sediul PAS, unde au continuat să scandeze lozinci împotriva Maiei Sandu.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By