Maia Sandu s-a întâlnit, în 2012, cu Recep Erdogan, pe care acum îl critică // FOTO

728xauto

În 2012 Maia Sandu îi strângea mâna lui Recep Erdogan, iar acum îl face dictator. În presă apar mai multe dovezi ale întrevederii liderului PAS, Maia Sandu, cu actualul președinte al Turciei, Recep Erdogan, pe care acum fosta ministră în numește dictator.

Portalul turc Mynet.com publica, în anul 2012, imagini foto și video de la întrevederea lui Erdogan cu membrii unei delegații din Moldova, sosită la Ankara. Din delegația condusă de ex-premierul Vlad Filat făcea parte și ministrul Educației de atunci, Maia Sandu, care nu a ezitat atunci să dea mâna cu actualul președinte al Turciei.

Liderul organizației teritoriale Chișinău a partidului condus de Maia Sandu, Vladimir Bolea, a declarat că ”în 2014, în Republica Moldova veneau din străinătate oficiali democrați. Astăzi în Moldova vin doar dictatori, ca Erdogan și Lukașenco”. Potrivit unimedia.info, acuzația a fost lansată la protestul din fața ambasadei Turciei în Moldova.

În acest context, portalul Ferma Politică îi amintește Maiei Sandu și apropiaților săi că, pe vremea lui Vlad Filat, nu s-a jenat să dea mâna cu Erdogan.

”Amnezia Maiei Sandu ar putea fi totuși o problemă adevărată, dacă este să ne amintim că la alegerile prezidențiale din 2016 lidera PAS uitase că în trecut a fost membră a PLDM și a făcut parte din 3 guverne conduse de partidul vinovat de furtul miliardului. Da, oameni buni, anume ”A voastră Maia Sandu” dădea mâna și semna acorduri de colaborare cu ”dictator Erdogan” la braț cu Vlad Filat, un dictator și el la rândul lui”, notează portalul citat.

Timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By