Maia Sandu, atacată din interior // Ce spune Vladimir Bolea despre guvernul în care a activat lidera PAS

52693-15386-55823-81

Liderul PAS, Maia Sandu, a primit o lovitură devastatoare chiar din interiorul propriei formaţiuni. Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Chişinău a PAS, Vladimir Bolea a declarat, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21, că Moldova nu a avut niciodată Guvern și funcționari, care își îndeplinesc funcțiile ca la carte.

“Până în 2018 Republica Moldova niciodată nu a avut un Guvern care să se gândească la Republica Moldova și să fie funcționari care își îndeplinesc funcțiile lor ca la carte”,  declarat Vladimir Bolea.

Prin această afirmație, fruntașul PAS demontează și mitul despre tehnocratul Maia Sandu, care a făcut parte din Guvernul condus de fostul lider PLDM, Vlad Filat. Amintim că șeful de partid al lui Bolea a fost Ministru al Educaţiei din 24 iulie 2012 până în data de 30 iulie 2015. Iar din 2010 și și până în 2016, Guvernele din Moldova au fost conduse de către exponenți ai PLDM, din care a făcut parte și Maia Sandu.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Bolea a salutat investiţiile atrase de actualul Executiv, condus de către democratul Pavel Filip. Este vorba despre cumpărarea de către BERD a 41 la sută din acțiunile MAIB sau investiţiile companiilor Transgaz şi Blue Air. “În calitate de partid cu orientare liberală, salutăm orice investitor străin”, a precizat fruntaşul PAS.

De asemenea, Vladimir Bolea a vorbit în termeni pozitivi despre transmiterea terenului Stadionului Republican pentru construcţia Ambasadei SUA.

“Dacă construcția acestei ambasade va fi votată, municipiul Chișinău va câștiga o clădire super frumoasă și sectorul va fi foarte bine amenajat. Nu văd nicio problemă acolo. Cu adevărat, contează foarte mult ca să se dea un preț corect”, a precizat Vladimir Bolea.

Sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By