5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Lucrările de deblocare pe bulevardul Moscovei 11/5 continuă

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pe bulevardul Moscova 11/5 continuă funcționarea celulei de criză. Pentru lichidarea consecințelor situației excepționale sunt antrenați peste 100 de reprezentanți ai IGSU, IGP, Departamentul Trupelor de Carabinieri, dar și membri ai autorităților publice locale.

Responsabilii sunt implicați în gestionarea situației pentru lichidarea consecințelor deflagrației. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI continuă deblocarea plitelor de beton și demontarea fragmentelor construcțiilor care au avariat apartamentele de la etajele 14, 15 și 16 a scării nr.6.

În curtea blocului funcționează un cort instalat de IGSU, unde voluntarii donează bunuri de primă necesitate.

Conform informației Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale la Spitalul  Feroviar din mun. Chișinău s-au adresat și au fost cazați temporar 18 oameni evacuați din scara afectată de explozie.

La Institutul de Medicină Urgentă mai rămân a fi internate 3 persoane traumatizate, dintre care și un angajat al IGSU. Situația la fața locului este gestionată de celula de criză condusă de șeful IGSU general –maior Mihail Harabagiu.  

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img