EXPLOZIE la sediul FSB din Arhanghelsk: o persoană a murit, iar alte trei – rănite

e5429f2cdae32df98ce1752a1ca51bf8__1440x

O persoană a decedat în urma rănilor suferite după o explozie produsă miercuri la intrarea într-un sediu al Serviciului Federal rus de Securitate (FSB), în oraşul Arhanghelsk, din nord-vestul Rusiei, au transmis autorităţile, informează site-ul cotidianului The Moscow Times, citat de Mediafax.

Potrivit unei surse citate de agenţia Tass, persoana decedată nu era angajat al FSB și că anume bărbatul care a murit ar fi adus obiectul explozibil.

Igor Orlov, guvernatorul regiunii Arhanghelsk, a declarat că trei persoane au fost rănite în urma exploziei. Orlov a adăugat că deflagraţia a fost produsă de un dispozitiv exploziv, precizând că în urma atacului autorităţile au sporit măsurile de securitate la toate sediile de instituţii.

Comitetul Național antitero anunță că explozia a avut loc la ora 8.52 și a fost declanșată de un tânăr de 17 ani, locuitor al orașului.

„Potrivit informațiilor preliminare, persoana a intrat în clădire, a scos un obiect neidentificat din geantă, care a explodat la scurt timp în mâinile acesteia. În rezultat persoana a suferit răni incompatibile cu viața”, potrivit unui comunicat al Comitetului.

Clădirea FSB din Arhanghelsk se află în centrul oraşului, în apropiere de câteva centre comerciale şi un teatru.

You may also like

Comments are closed.

By