Duble standarde de la Pasha Parfeni: Îl acuză pe Ilan Șor de furtul miliardului, dar în paralel a cântat pe bani pentru acest politician

Screenshot_14

Interpretul Pasha Parfeni se prezintă drept un mare luptător pentru dreptate și adevăr, dar nu ezită să participe, contra plată, la concerte organizate de oponenții politici ai PAS și PPDA.

Faptul a fost developat aseară, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV 8, de către vicepreședintele Tineretului Democrat, Ion Harghel: ”De ce în 2014 la un concert ai fost cu tricoul „NuPlaha”, dar în 2015 ai cântat la un concert sponsorizat de Șor? Cu toate că ai spus că Șor este un hoț? Astea nu sunt duble standarde?!”, l-a întrebat tânărul democrat.

Singurul răspuns dat de Parfeni a fost că nu mai cântă pentru Șor.

Amintim că pe 30 mai 2015, când Ilan Șor s-a lansat în campania electorală pentru primăria din Orhei, pe stadionul din localitate a fost organizat un concert.

Atunci, pe scenă au urcat și Pasha Parfeni, plătit de către politicianul acuzat, inclusiv de acest artist că este implicat în furtul miliardului.

You may also like

Comments are closed.

By