Doi indivizi din Capitală, cercetaţi penal pentru că au violat o tânără în noaptea spre 7 octombrie

Screenshot_2

Doi indivizi cu vârstele de 30 ani, originari din capitală, au fost încătuşaţi de către poliţiştii sectorului Râșcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, cu suportul angajaților BPDS a IGP. Ei sunt bănuiţi că ar fi violat o fată de 29 ani, domiciliată în Capitală.

Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie curent, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că, aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasă, unde ambii suspecți ar fi agresat-o fizic, întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia.

În apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind sigilate, ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

You may also like

Comments are closed.

By