Cutremurul din Indonezia // Cadavrele a 34 de studenți au fost găsite sub dărâmăturile unei biserici

An aerial view of an area devestated by an earthquake in Palu, Central Sulawesi

Cadavrele a 34 de studenți indonezieni au fost găsite sub dărâmăturile unei biserici, care a fost acoperită de pământ, după o alunecare de teren provocată de cutremurul devastator de vineri. Descoperire a fost făcută în orașul Palu.

Studenții făceau parte dintr-un grup mai mare, de 86 de studenți. Ei au fost dați dispăruți în tabăra lor, aflată în Centrul de Antrenament al Bisericii Jonooge, localizat în Sigi Biromaru, scrie libertatea.ro.

Ce s-a întâmplat cu restul de 52 de studenți nu se știe încă.

Acum, autoritățile încearcă să scoată la suprafață cadavrele tinerilor credincioși, munca lor fiind îngreunată de noroiul căzut peste biserică.

Situația în zonă este foarte dificilă, fiind foarte mult noroi. Trebuie să mergem pe jos aproximativ 1.5 ore pentru a ajunge la zona în care sunt trupurile studenților, ceea ce face operațiunea foarte complicată”, a declarat un purtător de cuvânt al Crucii Roșii din Indonezia.

Cel puțin 844 de oameni au fost declarați morți în urma cutremurului de 7.5 grade, urmat de un tsunami. Autoritățile se așteaptă ca numărul să crească, având în vedere că salvatorii nu au ajuns încă în foarte multe locuri izolate.

You may also like

Comments are closed.

By