Condițiile de la spitalul în care sunt cazați oamenii evacuați din blocul distrus de explozie din sectorul Râșcani (VIDEO)

5461281

Evacuati din casele lor dupa explozia de sambata seara, cativa dintre locatarii blocului de la Rascani au fost cazati la Spitalul Ministerului Sanatatii, fostul spital al Cailor Ferate. Acolo, acestia au parte de trei mese pe zi si conditii decente.

In urma exploziei din sectorul Rascani, victimele au fost cazate in incinta fostului spital a Cailor Ferateferoviar, actual Spitalul Clinic al Ministerului Sanatatii.

Pe langa asistenta medicala, oamenii au parte de asistenta psihologica, dar si de trei mese pe zi. Acum, la Spitalul Clinic al Ministerului Sanatatii sunt cazate 19 persoane.

Astazi, femeia de 30 de ani si fiul ei de patru ani, scosi de sub daramaturi in noaptea de duminica spre luni sunt condusi pe ultimul drum la Cimitirul de pe strada Doina. In urma deflagratiei care a avut loc sambata seara, 4 persoane si-au pierdut viata, iar 8 oameni au fost raniti. Patru dintre ei  raman internati in spital, printre care un salvator, dar si femeia de 32 de ani, starea careia este grava.

sursa: PROTV.MD

You may also like

Comments are closed.

By