Blogger: ”Redacția UNIMEDIA” a încurcat Ambasada Turciei cu cea a Rusiei

logo-unimedia-bem

”Redacția UNIMEDIA” își informează cititorii despre un protest al #PAScuDA și PLDM la sediul Ambasadei Turciei la Chișinău, dar la foto simbol au pus o imagine cu Ambasada Rusiei la Chișinău, scrie bloggerul Corneliu Gandrabur.

Această ”încurcătură” demonstrează faptul că o mulțime de jurnaliști, inclusiv cei de la UNIMEDIA, nu-și ridică fundurile de pe scaune, iar principala lor funcție este copy/paste la tot trash-ul ”politic”, mai ales dacă este despre și în favoarea #PAScuDA și PLDM.

În acest context, le recomand jurnaliștilor ”presei libere” să facă o excursie prin Chișinău și să ia cunoștință cum arată fiecare Ambasadă, unde se află, cine e ambasador. Da, știu că jurnaliștii cunosc foarte bine unde se află Ambasada SUA și sediul Delegației UE, dar asta nu-i suficient pentru acest contingent de „profesioniști”.

P.S.: Foto simbol a acestui articol reamintește despre faptul că UNIMEDIA a fost procurată de la proprietarii Agora din banii jefuiți de către Filat de la Banca de Economii a Moldovei.

 

autor: Corneliu Gandrabur

You may also like

Comments are closed.

By