Vlad Plahotniuc, cu ocazia începerii noului an de studii: anume în școală se pune temelia succesului care va veni odată

40584441_1802865313168315_4781642641743806464_n

Asigurarea unei educații de calitate îi va ajuta pe copiii din Republica Moldova să fie pregătiți pentru viitor și să-l valorifice în folosul lor, dar și a țării. Este mesajul transmis de președintele PDM, Vlad Plahotniuc, cu ocazia începerii noului an școlar.

”În septembrie, începe o nouă aventură a cunoașterii pentru cei mici. Își deschide ușile una dintre cele mai nobile și utile invenții ale omenirii – școala. În aceste zile pline de emoții pentru copii, le doresc să învețe pentru sine, de dragul cunoștințelor, de dragul propriului rost în viață. Le amintesc că anume în școală, printre cărți și studii, se pune temelia succesului care va veni odată.

Iar pedagogilor și părinților le doresc să aibă răbdare, să fie toleranți față de spiritul rebel al elevilor, față de ambițiile și pasiunile lor”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Liderul democrat spune că generația tânără simte cel mai bine direcția schimbărilor produse în țară.

”Cei tineri întotdeauna au simțit mai bine direcția schimbărilor decât cei vârstnici. Ei și astăzi simt, intuiesc mai bine decât noi profesiile, care vor fi importante în viitor, peste câteva decenii. Să-i încurajăm deci pe copiii noștri să viseze frumos, să experimenteze, să gândească temerar. Să le oferim educație de calitate și să-i ajutăm să fie pregătiți pentru viitorul atât de imprevizibil, astfel încât ei să știe să valorifice acel viitor în folosul lor, al societății și al țării”, a conchis Vlad Plahotniuc.

sursa: evenimentul.md

You may also like

Comments are closed.

By