VIDEO // Unioniștii au blocat strada Calea Ieșilor și au refuzat să se conformeze cerințelor poliției

Screenshot_7

Poliția a fost nevoită să intervină, pentru a debloca circulația pe strada Calea Ieșilor, în urma comportamentului agresiv al participanților la Marșul Centenarului din Capitală. Din imaginiile filmate la fața locului se vede cum unioniștii au blocat strada și au refuzat să se conformeze cerintelor oamenilor legii.

În același timp, Inspectoratul General al Poliției a dezmințit, într-un comunicat de presă, informațiile apărute presă, precum că polițiștii au evacuat forțat participanții la Marșul Centenarului din Capitală.

Poliția insistă că a acționat legal și a intervenit doar când unioniștii au blocat intenționat circulația pe o arteră importantă din Chișinău. IGP a precizat că unioniștii nu au respectat condițiile solicitate chiar de către ei, în declarația prealabilă de desfășurare a manifestației,
Poliția precizează, de asemenea, că, în punctul final al marșului, participanții la întrunire au blocat intenționat circulația pe strada Calea Ieșilor și fost nevoită să intervină pentru deblocarea arterei, inclusiv pentru a permite circulația transportului spre Leușeni. De asemenea, IGP anunță că a fost sesizat precum că în autobuzele unioniștilor ar fi fost ascunse substanțe explozive, dar și alte obiecte interzise. Ca urmare, vehiculele au fost duse la Inspectoratul de Poliție Strășeni pentru verificări.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By